Delodajalci

Poslanstvo našega podjetja je ustvarjanje dologoročnega poslovnega sodelovanja z naročnikom, ki mu priskrbimo primerne in strokovno usposobljene sodelavce za izvedbo del v kovinski in lesni industriji ,ter na področju gradbeništva. Prilagodljivost, odzivnost in strokovnost je naše temeljno vodilo pri zagotavljanju kadrov.

Glavni poudarek sodelovanja z podjetjem, ki posreduje začasno delovno silo, je predvsem zagotavljanje ustrezno usposobljenih sodelavcev za časovno oz.sezonsko vezane projekte. Prilagajanje večjemu povpraševanju naročil mora slediti tudi ustrezna odzivnost pri zagotavljanju ustreznih kadrov. Vse to vzame veliko časa in truda in v takem primeru sodelovanje z nami za delodajalca pomeni izredno veliko konkurenčno prednost ter hitro in učinkovito odzivnost na razmere na trgu.

Nudimo vam storitev na ključ in sicer hitro in kakovostno iskanje in zagotavljanje novih sodelavcev (celovito izvajanje kadrovskega procesa, ki zajema pripravo kadrovske dokumentacije, postopek zaposlovanja in odpuščanja, pripravo obračuna plač, vodenje kadrovske dokumentacije in evidenc, sodelovanje z zunanjimi državnimi institucijami …), kadrovsko-pravno svetovanje, zagotavljanje zakonitosti kadrovskega procesa, svetovanje in vodenje postopkov s področja zaposlovanja tujcev.

Za vso pomoč in pojasnila smo vam vedno na voljo na naših kontaktih in vam bom z veseljem zagotovili ustrezno kadrovsko pomoč v smislu svetovanja in izbora kadrov.

gradmont-a6 gradmont-a5 gradmont-a4