Gradbeništvo

Naša osnovna dejavnost v začetkih delovanja podjetja je bilo gradbeništvo.

Na tem področju imamo zelo veliko izkušenj z gradnjo poslovnih objektov, stanovanjskih in ne stanovanjskih objektov ter individualnih gradenj. Storitve opravljamo na področju Slovenije, Avstrije in Nemčije. Strankam nudimo celovito paleto storitev v smislu gradnje novih objektov, kot tudi pri adaptaciji poslovnih, stanovanjskih, ne stanovanjskih objektov in drugih individualnih objektov.

Adaptacije objektov izvajamo na ključ v sodelovanju z našimi zunanjimi sodelavci. Sami zagotavljamo celovite rešitve pri sami pripravi terena za gradnjo, v nadaljevanju pa tudi izvedemo celotna gradbena dela na objektau:

  • od izdelave temeljev, pozidave, betoniranja, polaganja železa, krovsko kleparskih del…. Imamo specializirane krovce, kleparje, železokrivce in tesarje, ki izvajajo najzahtevnejša dela po posameznih segmentih gradnje.

Z svojim znanjem in učinkovitostjo strankam nudimo celotno podporo pri gradnji oziroma adaptaciji stanovanj, hiš, poslovnih in trgovskih objektov.

Za vas izvedemo vsa tesarska in krovska dela, adaptacije, železokrivska dela na področju Slovenije, Avstrije in Nemčije.

V 25 letih delovanja v gradbeništvu smo realizirali veliko projektov za zasebne in poslovne naročnike. Največji projekt pri katerem smo sodelovali, pa je bila izgradnji avtocestnega križa v Sloveniji.

gradmont-a5 gradmont-a7 gradmont-a6